Sendo Advance 2

Sendo Advance 2

Lekë 8,250.00
Title:  
Aparat tensioni elektronik.

-

Sendo Advance 2 ka saktësi të jashtëzakonshme, besueshmëri afatgjatë dhe përdorshmëri të shkëlqyer me një buton të vetëm. Tani vjen me rritje të ruajtjes së memories, kështu që mund të ruani deri në 60 matje.
SENDO Advance 2 vjen me mbajtëse të heqshme të manshetës dhe me këllëf mbajtëse që mbron pajisjen dhe rrit qëndrueshmërinë e saj.

Çfarë është në kuti?

  • Pajisja Sendo Advance 2;
  • Manshetë pa alergjen 22-32cm;
  • Kuti mbajtëse mbrojtëse;
  • Mbajtëse manshete e lëvizshme;
  • Përshtatës AC;
  • 4 bateri AA;
  • Udhëzime për përdorim në gjuhë të ndryshme.

Gjatë matjes së tensionit, mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi brryl dhe qëndrohet në pozicion ulur.

Pas pak sekondash, lexoni rezultatin e shfaqur në ekran.

Numri sipër tregon presionin sistolik (nivelin më të lartë), ndërsa numri poshtë tregon presioni diastolik (nivelin më të ulët).

Aparati përveç matjes së presioni të gjakut, mat gjithashtu edhe rrahjet e zemrës dhe pulsin.


Shiko edhe