Skintech Melablock SPF 50 * 50 ML

Skintech Melablock SPF 50 * 50 ML

Lekë 3,800.00
Title:  
Krem dielli me faktor të lartë mbrojtës.

50 ml

Melablock është një krem dielli me mbrojtje speciale 4 në 1 (mbrojtës me filtër fizik/kimik + mbrojtje e eritemës + antioksidant + aktivizim i HSP).

Përfitimet kryesore:
  • Mbrojtje e përditshme krijuar veçanërisht për t’u përdorur pas peeling, lazer, dritë pulsuese ose trajtime dermoabrazive.
  • Efekt antioksidant i fuqishëm dhe mbrojtje nga eritema.
  • Aktivizim i sintezës natyrale të proteinave të nxehtësisë HSP, të cilat mbrojnë lëkurën nga denatyrimi i proteinave dhe nga shpërbërja termale e qelizave, e cila ndodh pas rritjes së temperaturës vetëm pak gradë.
  • Mbrojtje nga dielli me Dioxid Titaniumi të mikronizuar i kombinuar me një përzierje filtrash kimik stabël. 
  • Mbron ndaj UVA dhe UVB më shumë se 98%.
  • I përshtatshëm për të gjitha tipologjitë e lëkurave.
Aplikojeni në fytyrë të pastruar më parë, çdo 2 orë.

Shiko edhe