Accu-Chek Test Strips * 50

Accu-Chek Test Strips * 50

Lekë 2,500.00
Title:  
Fisha për matjen e glukozës (sheqerit në gjak).

50 Fisha

Accu Check Fisha Diabeti përdoren sëbashku me një aparat matës, që është i nevojshëm për monitorimin e 
nivelit të glukozës (sheqerit në gjak).
  • Në fillim duhet të vendoset fisha tek aparati matës, që do përdorni.
  • Tek fusha e gjelbër që ndodhet mbi fishë aplikoni një pikë gjak dhe prisni rezultatin në ekran.

Shiko edhe