Acqua Ossigenata 3% * 250 ML

Acqua Ossigenata 3% * 250 ML

Lekë 200.00
Title:  
Ujë i oksigjenuar.

250 ML

Uji i oksigjenuar shërben si dizifektues për përdorim të jashtëm.
  • Përdoret në parandalimin e infeksioneve të plagëve, prerjeve, gërvishtjeve dhe djegieve të lehta në sipërfaqe të ndryshme të lëkurës.
  • Gjithashtu, uji i oksigjenuar gjen përdorim dhë në zvogelimin e irritimeve të ndryshme të kavitetit oral (herpes labiale, gengivitet, plagë të mukozës orale). Në këto raste përdoret i holluar me sasi të barabartë uji dhe mbahet në gojë për të paktën një minutë, pa u gëlltitur.
  • Aplikohet me një garzë tek plaga që disifektohet.

Shiko edhe