Alkaloid Betadine 10% * 100 ML

Alkaloid Betadine 10% * 100 ML

Lekë 219.00
Title:  
Tretësirë me veti antiseptike dhe dezinfektuese.

100 ml

Alkaloid Betadine 10% përmban substancën aktive është Povidon Jod me efekte antiseptike dhe dezinfektuese.
Përdoret për:

  • Dezinfektimin e lëkurës dhe mukozave pas ndërhyrjeve kirurgjikale ose injeksioneve 
  • Dezinfektimin e plagëve; parandalimin e kontaminimit mikrobial të plagëve, prerjeve dhe lezioneve të tjera lokale,
  • Trajtimin terapeutik të prerjeve kirurgjikale të infektuara, lezioneve traumatike të infektuara, trajtimit emergjent të gërvishtjeve, ulçerave të infektuara me dermatit ose ulçera, djegie të shkallës të dytë dhe të tretë.
Vret mikrobet e dëmshme dhe kontrollon rritjen e tyre, duke parandaluar kështu infeksionet në zonën e prekur.

Aplikojeni produktin me pambuk tek zona e dëmtuar sa herë është e nevojshme.

Shiko edhe