Anatomic Help 0152 Waist Belt

Lekë 3,000.00
Size:  
Suport elastic për mesin. v

Brezi elastik është i përbërë nga një material i fabrikuar me katër suporte dhe ofron mbështetje për pjesën e belit.
Rekomandohet të përdoret:
- Gjatë dhimbjeve apo dëmtimeve të ndryshme të mesit.
- Nëse vuani nga nervi shiatik.
- Nëse vuani nga hernia diskale.
- Si mbështetje post operative.

Shiko edhe