Anatomic Help 0322 Klavikul Suport

Anatomic Help 0322 Klavikul Suport

Lekë 2,400.00
Size:  
Suport për kurrizin dhe klavikulën

Suport për shpinën dhe klavikulën me pjesë sfungjeri dhe rrip elastik mbështetës.

Shiko edhe