Anatomic Help 0403 Cervival Collar

Lekë 2,100.00
Size:  
Suport plastik për qafën.

Aksesorë, All, Ortopedi, Qafa
Suporti përbëhet nga një material plastik dhe shërben si mbështetës për qafën duke e mbajtur drejt dhe të palëvizur. 
Duke qënë se mund të mbahet për një periudhë të gjatë, ka disa pore që lejojnë ajrosjen e zonës së qafës. 

Rekomandohet të përdoret
- Pas dëmtimeve ose thyerjes së qafës. 
- Nëse vuani nga spondiliatroza cervikale. 
- Si suport post-operator.

Shiko edhe