Anatomic help 0622 paterica cift

Mobiac Paterica 0605

Lekë 2,500.00
Title:  
Patericë metalike me lartësi të rregullueshme.

Aksesorë, All, Ortopedi, Paterica
Patericat shërbejnë si suport ndihmues gjatë problemeve ortopedike dhe në rikuperim gjatë fazës postoperatore.

Shiko edhe