Anatomic help 070 wrist & thumb brace neoprene m-black

Anatomic Help 070 Wrist & Thumb Brace Neoprene

Lekë 1,800.00
Color:  
M
Black
Suport neopreni për kyçin e dorës dhe gishtit të madh.

Suport neopreni është ideal të përdoret pas dëmtimeve të lehta të kyçit të dorës dhe për të dhënë mbështetje të lehtë të gishtit të madh.

Shiko edhe