Anatomic Help 0737 Silicon Insoles

Lekë 2,500.00
Size:  
Insert silikoni i cili absorbon presionin e ushtruar mbi thembra nga pesha e trupit.

Insert silikoni me një pjesë rrumbullake të heqshme në zonën e thembrës.
Absorbon presionin e ushtruar mbi thembra nga pesha e trupit dhe zvogëlon dhimbjen që mund të shfaqet kur jeni në këmbë ose gjatë ecjes.
Është i nevojshëm për personat që kanë:
- Dhimbje të thembrave. 
- Acarime të tendinës së akilit.

Shiko edhe