Anatomic help 1401 hot power collar

Anatomic Help 1401 Hot Power Collar

Lekë 1,950.00
Title:  
Suport për qafën.

Aksesorë, Ortopedi, Qafa
Një sistem që përbëhet nga një suport për qafën dhe një locion me të cilin lyhet suporti dhe vendoset në qafë.
-Përdoret për të reduktuar dhimbjen dhe inflamacionin.
Sprucohet me locion suporti dhe vendoset rreth e qark qafës.

Shiko edhe