Anatomic help 1405 wrist support s/m/l

Anatomic Help 1405 Wrist Support

Lekë 800.00
Size:  
Suport për kyçin e dorës dhe parakrahun.

Suport elastik për kyçin e dorës dhe parakrahun.
-Përdoret për fraktura të lehta dhe probleme me kycin e dorës.
-Ndihmesë gjatë sportit dhe punës dhe mund të vishet si një dorezë.

Shiko edhe