Anatomic help 1501 knee elastic support s/m/l/xl/xxl

Anatomic Help 1501 Knee Elastic Support

Lekë 800.00
Size:  
Suport elastik për gjurin.

Suporti elastik vendoset tek kapaku i gjurit për një stabilizim më të madh dhe për të lehtësuar presionin mbi kupën e gjurit.
Rekomandohet të përdoret:
- Gjatë lëndimeve të lehta të gjurit.
- Gjatë zhvillimit të sporteve të ndryshme për të mbrojtur gjurin dhe zonën përreth nga dëmtimet.
- Pas ndërhyrjeve kirurgjikale.

Shiko edhe