Anatomic help 1502 knee elastic support open patella xxl

Anatomic Help 1502 Knee Elastic Support Open Patella

Lekë 520.00
Size:  
Suport elastik për gjurin me patela të hapura.

Suporti rekomandohet të përdoret:
- Në rastet e osteoartritit.
- Gjatë aktiviteteve sportive, kur keni dhimbje të vazhdueshme të kupës së gjurit.
- Pas ndërhyrjeve kirurgjikale duke siguruar mbrojtje dhe rehabilitim të gjurit.

Shiko edhe