Anatomic Help 1600 Ankle Support

Lekë 1,950.00
Size:  
Suport elastik për kyçin e këmbës.

Suporti rekomandohet të përdoret: 
- Për rehabilitim dhe parandalim të dëmtimeve të mëtejshme të kyçit të këmbës. 
- Për të minimizuar edemat që mund të krijohen pas dëmtimeve ose frakturave të lehta.

Shiko edhe