Anatomic help Çorape varice meshkuj

Anatomic Help- Çorape Për Varicet E Meshkujve

Lekë 2,500.00
Title:  
Çorape për variçet tek meshkujt.

-Çorapet parandalojnë ënjtjen, ndjesinë e këmbëve të rënda dhe krijimin e venave varikoze tek meshkujt.
-Me përmbajtje të fibrave të argjendit ofrojnë përmirësim të qarkullimit të gjakut tek këmbët dhe shputat. 
-Kanë efekt antibakterial dhe antifungal.
-Rregullojnë temperaturën e këmbëve dhe mundësojnë që të qëndrojnë të freskëta në verë dhe të ngrohta në dimër.
-Nuk shkaktojnë irritim në lëkurë dhe janë 100 % antialergjike.

Shiko edhe