Anatomic help hot power waist belt l

Anatomic Help Hot Power Waist Belt

Lekë 4,800.00
Size:  
Suport për belin.

Një sistem që përbëhet nga një suport për belin dhe një locion qe lyhet suporti dhe vendoset në bel. 
-Përdoret për të reduktuar dhimbjet muskulare dhe inflamacionin.
Sprucohet me locion suporti dhe vendoset rreth e qark belit.

Shiko edhe