Anatomic help top i kuq/blu

Anatomic Help Top i Kuq/Blu

Lekë 760.00
Color:  
Blue
Red
Top për stërvitjen e dorës.

-Top i rrumbullakët që shërben për stervitjen e dorës, gishtave dhe parakrahut.
-Shumë i mirë për rehabilitimin, rimëkëmbjen, stërvitjen dhe forcimin e duarve dhe gishtërinjve.
Topi vjen në 2 nivele rezistence.
  1. Njëri ka një rezistencë mesatare që është më ideal si anti-stres, për rikuperim dhe forcim.
  2. Një tjetër ka një rezistencë të fortë që kryesisht është për forcim.
Mbajeni topin në dorë, shtrëngojeni dhe përsëriteni këtë për disa herë.

Shiko edhe