Aqua med hot & cold gel packs 13x27 cm

Aqua med hot & cold gel packs 13x27 cm

Lekë 350.00
Title:  
Kompresa me xhel për raste dëmtimesh të ndryshme.

Aqua Med gel compress janë kompresa në formë xheli të cilat përdoren në raste të dëmtimeve të ndryshme.
Ky produkt ka shumë përdorime.
Për kompresë në të ngrohtë: Vendoseni në mikrovalë për 4-5 minuta dhe më pas tek zona e dëmtuar.
Për kompresë në të ftohtë: Mbajeni në frigorifer derisa të arrijë ftohjen e kërkuar dhe vendoseni në vendin e dëmtuar.
E ripërdorshme dhe jo toksike, kjo kompresë është ideale për lëndime akute të tilla si: ndryshje, lëndime dhe tërheqje muskulare.

Lexoni udhëzimet për përkujdesje dhe përdorim të produktit, mbrapa paketimit. Shplajeni me ujë kur e vendosni në kontakt me trupin.
Mos e shtypni materialin plastik në të cilin ndodhet xheli.
Përdorim shumë I lehtë, vendoseni mbi vendin ku ndjeni dhimbje.

Shiko edhe