Aquila Alkool Etilik 70% Spray

Lekë 150.00
Sasia:  
Alkool etilik 70% në formë spraj.

100 ml, 500 ml, 1000 ml

Aquila Alkool Etilik 70% Spray është një komponent shumë i rëndësishëm.


Përdorimet:
  • Antiseptik dhe dezinfektues për përdorim të jashtëm.
  • Tretës, në sintezën e kimikateve të tjera organike.
  • Në parandalimin e infeksioneve në plagë të vogla.
  • Për dezinfektim përpara dhe pas injeksioneve.
  • Për dezinfektim të objekteve të ndryshme.

-

Shiko edhe