Asepta gauze 36x40cm kt* 10

Asepta gauze 36x40cm kt* 10

Lekë 200.00
Title:  
Garza Sterile.

Garza të sterilizuara sipas normave ndërkombëtare.
Ato janë të përbëra nga 100% fije hidrofile pambuku me cilësi dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.
Paketuar në një kuti me xhelatinë për ruajtje më të mirë dhe më të sigurt.
Përdoren për mjekimin e plagëve.

Shiko edhe