Beurer Pulse Oximeter

Lekë 6,500.00
Title:  
Aparat për matjen e saturimit dhe pulsit.

-

 • Matje e nivelit të oksigjenit në gjak (SpO2),  si një shënjë e mundshme e sëmundjeve akute dhe rrahjet e zemrës
 • Matje shumë e thjeshtë dhe pa dhimbje
 • Komode dhe e lehtë për përdorim në shtëpi dhe në lëvizje
 • I përshtatshëm veçanërisht për personat me:
         -Infrakt

         -Sëmundje kronike obstruktive të mushkërive

         -Astma bronkiale

 • I përshtatshëm për sporte në lartësi të mëdha (p.sh. alpinizëm, ski dhe sporte aviacioni)
 • Ekran me ngjyra për t’u lexuar lehtë
 • Ekrani tregon grafikën e matjeve
 • Tregues kur ska bateri
 • Fikje automatike


 1. Vendosni bateritë.
 2. Vendosni oksimetrin në gishtin tregues ose të mesit të dorës të majtë dhe mos e lëvizni.
 3. Shtypni butonin ON për ta ndezur aparatin dhe rekomandohet që të mos lëvizni derisa të dalë rezultati.
 4. Vlerat tuaja të matjes do të shfaqen në ekran pas disa sekondash.

Shiko edhe