Beurer Wrist Blood Pressure Monitor

Lekë 6,500.00
Varianti:  
Aparat i presionit të gjakut të kyçit të dorës.

-

Beurer Wrist Blood Pressure është aparat matës i presionit të gjakut në kyçin e dorës.

Gjendet në disa variante:

  • BC 50- Matje e lehtë, dizajn tepër i hollë dhe një ekran XL monitori i presionit të gjakut të kyçit të dorës është shoqëruesi ideal për monitorimin e presionit të gjakut. Matja është jashtëzakonisht e përshtatshme për shkak të teknologjisë së inflacionit.
  • BC 32- Monitorët e presionit të gjakut të kyçit të dorës ofrojnë siguri në një formë kompakte. Ato ju lejojnë të monitoroni rregullisht dhe të mbani një sy në presionin e gjakut. Produkti raporton përdorim të gabuar për t'u siguruar që po e përdorni siç duhet.
  • BC 28- I thjeshtë dhe i lehtë për t'u përdorur kjo është ajo që i bën të dallohen monitorët tanë të presionit të gjakut në kyçin e dorës. Këto pajisje të dobishme provojnë veten se janë shoqërues veçanërisht të besueshëm në lëvizje, që do të thotë se ju mund të monitoroni rregullisht presionin e gjakut.
  • BC 57- SMART BPM: Pajisja sinkronizohet lehtësisht me telefonin tuaj inteligjent nëpërmjet Bluetooth, në mënyrë që të jeni në gjendje të gjurmoni presionin e gjakut dhe të shihni se si duken leximet tuaja me kalimin e kohës - si dhe t'i tregoni mjekut tuaj. Pranga e rregullueshme bp përshtatet lehtësisht rreth kyçeve të vogla dhe tepër të mëdha (mbajeni si orë). Sapo krahu juaj të jetë në nivelin e zemrës, matja e presionit të gjakut dhe pulsit është vetëm një prekje e një butoni larg. Mansheta e presionit të gjakut në shtëpi ruan deri në 60 rekorde për 2 përdorues. Gjurmoni dhe vëzhgoni me lehtësi matjet tuaja dhe të fëmijëve tuaj (përdorimi pediatrik).
  • BC 54- Monitori i presionit të gjakut plotësisht automatik i kyçit të dorës mat shpejt dhe me lehtësi edhe gjatë fryrjes. Transferimi i të dhënave nëpërmjet Bluetooth® direkt në një smartphone siguron që ju të mund t'i shikoni matjet me një shikim në çdo kohë.
  • BC 51- Matësi i presionit të gjakut BC 51 kombinon dizajnin modern dhe teknologjinë inovative në një pajisje. Zbulon aritmi të mundshme kardiake dhe treguesi i integruar i rrezikut i klasifikon rezultatet tuaja duke përdorur një shkallë me ngjyrë.


Shiko edhe