Canchamber Mask

Canchamber Mask

Lekë 1,000.00
Title:  
Maskë mbajtëse me valvula për përdorim me inhalatorë të dozuar.

-

Canchamber Mask është një maskë mbajtëse me valvula për përdorim me inhalatorë të dozuar.

  • Ka një maskë të rehatshme dhe të butë pa latex.
  • Maska është e zëvendësueshme dhe e lehtë për t'u pastruar.
  • Ka modele për të rritur, fëmijë dhe bebe.
  • Është transparente dhe ka një valvul që nuk pengon frymëmarrjen. 
  • Është e thjeshtë për t'u përdorur. 
  • Siguron përdorim shumë efikas të barit të dhënë.

-

Shiko edhe