Cerotti Per Acne * 30

Cerotti Per Acne * 30

Lekë 400.00
Title:  
Leukoplast purfikues për lëkurën e prirur ndaj akneve.

30 copë

Cerotti Per Acne janë patch pastruese për lëkurën e prirur ndaj akneve. 

Ato lëshojnë ngadalë një sërë përbërësish aktivë kozmetikë që ndihmojnë në korrigjimin e njollave dhe skuqjeve të shkaktuara nga flora bakteriale. 

Duhet të aplikohen dhe të mbahen jo më pak se 6 orë dhe deri në maksimum 12 orë.

Shiko edhe