Contour Plus Test Strips * 50

Contour Plus Test Strips * 50

Lekë 2,600.00
Title:  
Fisha për matjen e glukozës (sheqerit në gjak).

50 Fisha

Contour Plus Fisha Diabeti përdoren sëbashku me një aparat matës që është i nevojshëm për monitorimin e 
nivelit të glukozës (sheqerit në gjak).
Në fillim duhet të vendoset fisha tek aparati matës që do përdorni.
Tek fusha e gjelbër që ndodhet mbi fishë aplikoni një pikë gjak dhe prisni rezultatin në ekran.

Shiko edhe