Curasept ads205 clorexidina 0.05 + fluoro 0.05 colutor fl*200ml

Curasept ADS 205 Clorexidina 0.05 * 200 ML

Lekë 1,160.00
Title:  
Shpëlarës oral me veti mbrojtëse të kavitetit oral.

200 ML

Curasept ADS 205 Clorexidina 0.05 është një shpëlarës oral me veti mbrojtëse. 
Përmban 0.05% Klorheksidinë Diglukonat dhe 0.05% Fluor dhe sugjerohet për përdorim afatgjatë. Në përqendrime të ulëta, fluori dhe klorheksidina mund të kombinohen së bashku për të siguruar një shpëlarje të fuqishme të gojës.

Indikacionet:
  • Ulçera te gojës
  • Gingivit
  • Periodontit
  • Mishra te tërhequr
  • Pllaka
  • Karies
  • Bartës të protezave, bartës të pajisjeve ortodontike, implanteve. 
Nuk permban alkool, ngjyrues dhe nuk shkakton luhatje te shijes.
  • Shpëlajeni gojën për të paktën 1 minutë duke përdorur një lugë produkt të paholluar (10 ml), mundësisht pas higjenës orale normale.
  • Këshillohet të shmangni marrjen e ushqimit ose pijeve, ose shpëlarjen e gojës për të paktën gjysmë ore pas shpëlarjesme produktin.
  • Vazhdoni aplikimin për rreth 15 ditë dhe, nëse është e nevojshme të zgjasni trajtimin, këshillohuni me dentistin tuaj.