Vichy Aminexil Clinical Men *21

Lekë 9,300.00
Title:  
Trajtim kundër rënies së flokëve.

21 ampula

Vichy Dercos Aminexil Clinical Men është një trajtim i kujdesit kundër rënies së flokëve që vepron në 5 veprime të synuara në flokë. Ideal për burrat, rënia e flokëve e të cilëve është e përsëritur.

Ky kujdes kundër rënies së flokëve është një risi e vërtetë pasi është formuluar në bazë të një Kompleksi Klinik 5 Aminexil që është një shoqatë ekskluzive e Aminexil, molekulës referuese kundër rënies së flokëve me efikasitet klinik të provuar dhe me 5 përbërës aktivë:  Arginine, SP94, Kafeina ,Octeine,Mineralizimi i Ujit Termal Vichy.

Nga rrënja vepron duke përforcuar ankorimin në lëkurën e kokës në mënyrë që të zvogëlojë rënien e flokëve në 6 javë. Koka masazhuese do të stimulojë mikro-qarkullimin.

  • Ky trajtim rrite në mënyrë efektive rezistencën e flokëve, ato janë më të trasha dhe më rezistente.
  • Teksturë jo e yndyrshme, jo ngjitëse.
  • Hipoalergjik, i testuar në skalpin e ndjeshëm të kokës.

  • Trajtim intensiv: 1 monodozë në ditë për 6 javë. Mund të aplikohet në flokë të thatë ose të lagur.
  • Trajtim për mirëmbajtje: 3 monodoza në javë.

Shiko edhe