Bioscalin Signal Revolution Trattamento Intensivo * 100 ML

Bioscalin Signal Revolution Trattamento Intensivo * 100 ML

Lekë 7,800.00
Title:  
Trajtim intensiv në formë spray, parandalues i rënies së flokëve.

100 ml

Bioscalin Signal Revolution Trattamento Intensivo është një trajtim inovativ në format locioni me spray për të luftuar rrallimin e përhapur dhe rënien e flokëve të shkaktuar nga stresi, dieta e pabalancuar dhe barnat.

  • Vepron në fazën e jetës aktive të flokëve.
  • Indikohet në rastet e rrallimit të gjerë dhe rënies intensive të flokëve. 
  • Gjithashtu ideale për t'u kujdesur për flokët çdo ditë duke stimuluar rritjen e tyre.

Aplikimi:

Aplikojeni çdo ditë në flokë të thatë ose të lagur pas larjes me shampo, duke filluar nga zonat më të holluara.

Mënyra e dyfishtë e përdorimit:

  • Me Pikatore
Aplikoni përmbajtjen e 6 pikave në lëkurën e kokës.

  • Me Spray

Zëvendësoni pikatoren me sprucuesin special të vendosur dhe vazhdoni me 13 aplikime në lëkurën e kokës.
Për të nxitur përthithjen, masazhoni lëkurën me majat e gishtave derisa të përthithet plotësisht. Mos e shpëlani. Përfundoni duke i krehur flokët në mënyrën e zakonshme.
Trajtimi i rekomanduar: 3 muaj.

Shiko edhe