Phyto novatrix global anti-hair loss treatment ampoule kt*16

Phyto Novatrix Global Anti-Hair Loss Treatment Ampoule * 16

Lekë 13,400.00
Title:  
Ampula trajtuese kundër rënies së flokut.

Phyto - Phytonovathrix Global Anti-Hair Loss Treatment është një trajtim
për të gjitha llojet e rënies së flokëve tek burrat dhe gratë.
I përshtatshëm për flokë të hollë, pa volum, apo rënie kronike e flokut (alopecia androgjenike).
Ndihmon në zgjatjen e jetëgjatësisë së qelizave, ngadalësimin e humbjes së flokëve dhe promovimin e flokëve më të trashë.
Ka një veprim antioksidues për të mbrojtur qelizat burimore të flokut dhe
stimulon detoksifikimin për një veprimtari më të mirë qelizore,
për të promovuar rritjen e flokëve më të fortë. 
Aplikjini cdo ditë në flokë të larë dhe të thatë. Këshillohet përdorimi për 3 muaj.

Shiko edhe