Durex Play Strawberry * 50 ML

Durex Play Strawberry * 50 ML

Lekë 700.00
Title:  
Xhel me bazë ujore që përdoret për lubrifikim e zonës intime.

50 ml

Lubrifikues i lehtë,me bazë ujore i cili është krijuar për t'ju ndihmuar juve dhe partnerit tuaj gjatë përvojave seksuale.

  • Përdorni disa pika për të rritur hidratimin gjatë aktit seksual dhe për të lehtësuar çdo thatësi ose shqetësim vaginal.
  • Formula është e tretshme në ujë dhe pa ngjyrues, jo e yndyrshme dhe e butë për trupin.
  • Mund ta përdorni gjatë aktivitetit seksual.

Të aplikohet lokalisht në zonat intime.

Shiko edhe