Exactive Glucose Blood Test Strips * 50

Lekë 2,500.00
Title:  
Fisha për matjen e glukozës (sheqerit në gjak).

50 Fisha

Fishat Exactive përdoren sëbashku me aparatin matës Exactive që është i nevojshëm për monitorimin 
e nivelit të glukozës (sheqerit) në gjak.
Në fillim duhet të vendoset fisha tek aparati matës që do përdorni.
Tek fusha e gjelbër që ndodhet mbi fishë, aplikoni një pikë gjak dhe prisni rezultatin në ekran.

Shiko edhe