Frio Pad Cooling Sheet Hydrogel Pad

Frio Pad Cooling Sheet Hydrogel Pad

Lekë 220.00
Title:  
Kompresa ftohëse.

-

Frio Pad Cooling Sheet Hydrogel Pad janë kompresa ftohëse, projektuar për të ofruar lehtësim të menjëhershëm ftohës për fëmijët me temperaturë të lehtë. 

  • Bërë nga Hydrogel që është miqësor ndaj lëkurës falë pH-së së tij pak acid. 
  • Ato janë të sigurta, të përshtatshme dhe të gatshme për t'u përdorur pa frigorifer. FRIO PADS qëndrojnë fort në vend, pa lënë mbetje ngjitëse. 
  • FRIO PADS qëndrojnë të freskëta deri në 8 orë (Kohëzgjatja varet nga kushtet e ambientit). 
  • Çertifikuar CE. Importi dhe shpërndarja ekskluzive e produkteve nga Marvifarm Pharmaceutical Wholesalers
Përfitimet e përdorimit të FRIO PAD kundër temperaturës;
✓ Siguron lehtësim të menjëhershëm ftohës nga simptomat e temperaturës;
✓ Janë të sigurta, të përshtatshme dhe të gatshme për përdorim;
✓ Janë miqësore me lëkurën falë pH-së së tyre pak acid;
✓ Mbetet i ftohtë deri në 8 orë;
✓ I përshtatshëm për fëmijë nga 6 muajsh dhe të rritur;
✓ Ofron lehtësim të shpejtë nga migrena;
✓ Nuk kërkon ftohje frigoriferike.

-

Shiko edhe