Hot water bottle

Hot water bottle

Lekë 350.00
Title:  
Borsa me ujë të nxehtë.

Borsë plastike e thjeshtë dhe efektive në ngrohjen e trupit, sidomos gjatë natës. 
Borsa ka gjithashtu efekte mjekësore në reduktimin e dhimbjes tek personat që vuajnë nga dhimbje muskulare dhe të artikulacioneve.

Për më tepër, kur përdoret natën, mund të përdoret edhe si terapi në të ftohtë.

Shiko edhe