Ihealth Air Smart Pulse Oximeter

Lekë 8,500.00
Title:  
Aparat për monitorimin e saturimit dhe pulsit.

-

IHealth Air është një pajisje mjekësore që mund të përdoret në shtëpi, mjafton të vendosni gishtin në hapësirën e aparatit dhe do të matni:

  • Nivelin e oksigjenit në gjak (SpO2): Matja e SpO2 ju lejon të dalloni menjëherë nivelin e oksigjenit në mënyrë që të merrni masat e duhura, veçanerisht personat me astma, të cilët duhet të marrin keshillat e duhura mjekësore në këto raste.
  • Pulsin
  • Indeksin e perfuzionit (në aplikacion)
Në aplikacionin IHealth MyVitals për Android dhe iOS, përveç matjeve do të shihni dhe grafikun e tyre të ilustruar si dhe indeksin e perfuzionit ( tregon se sasia e oksigjenit është e mjaftueshme apo jo ). Në këtë mënyrë do të konsultoheni me mjekët për këshillat e duhura dhe masat që duhen marrë.
  • Diapazoni i SpO2 : 70-99% 
  • Diapazoni i Pulsit: 30-250 bpm 

 


1-Karrikoni oksimetrin (Oksimetri është plotësisht i karrikuar kur treguesi i dritës ndalon së pulsuari).

2-Instaloni aplikacionin në smartphonin tuaj ( "Ihealth MyVitalis" ).

3-Regjistrohuni në aplikacion ose Identifikohuni.

4-Aktivizoni Bluetooth-in (Ihealth Air lidhet automatikisht).

5-Vendosni oksimetrin në gishtin tregues ose të mesit të dorës të majtë dhe klikoni butonin start.

6-Shikoni matjet në smartphone në kohë reale.

7-Hiqni Ihealth Air nga gishti juaj për të ruajtur matjen.

Shiko edhe