M.A.D Reversing Gel 10% Benzylperosside 30 ML

M.A.D Reversing Gel 10% Benzylperosside 30 ML

Lekë 4,900.00
Title:  
Xhel kundër akneve me përmbajtje  Benzoyl Peroxide 10%.

30 ML

Xhel kundër akneve me përmbajtje Benzoyl Peroxide 10%. Aplikoni në zonat e prekura në mëngjes ose mbrëmje. Benzoyl Peroxidi do të ndihmojë në përtharjen e akneve dhe shpërthimeve të ardhshme.

Përbërësit Aktivë:

  • Benzoyl Peroxide 10% Një përbërës efektiv antibakterial, kundër akneve që ndihmon në pastrimin e poreve dhe kontrollin e sekretimit të yndyrës, për një lëkurë më të pastër dhe të ekuilibruar.
  • Alp Sebum Prodhuar nga bima alpine Epilobium Fleischeri, Alp Sebum është një përbërës inovativ me efikasitet të lartë si balancues i yndyrës në lëkurë. Ka veprim anti-inflamator dhe gjithashtu zvogëlon madhësinë dhe pamjen e poreve. Jo-komedogjen, ideal për produktet që trajtojnë yndyrën në zonën T dhe lëkurën mikse, zvogëlon madhësinë e poreve. Testet e efikasitetit in vivo dhe in vitro kanë konfirmuar këto veti. Këto studime të bazuara në keratinocitet njerëzore të kultivuara tregojnë aftësinë e Alp Sebum për të ulur në mënyrë të menjëhershme prodhimin e qelizave pro-inflamatore si dhe për të zvogëluar prodhimin e yndyrës duke përmirësuar kështu gjendjen e lëkurës.
  • Ekstrakti i lëvores së shelgut Ky ekstrakt ndihmon në trajtimin e inflamacionit, reduktimin e madhësisë së poreve dhe akneve.
Nuk përmban parabenë ose ngjyrues kimikë.  • Pastroni fytyrën dhe thajeni mirë. 
  • Aplikoni xhelin Acne Reversing Gel Benzoyl Peroxide 10% në zonat problematike, mbi akne. 
  • Aplikoni më pas hidratuesin.Shiko edhe