M.A.D Repelling 5% Benzylperosside 60 GR

M.A.D Repelling 5% Benzylperosside 60 GR

Lekë 4,500.00
Title:  
Krem-xhel i lehtë kundër akneve, me përthithje të shpejtë dhe një përzierje e fuqishme e Benzoil Peroksidit, Çajit Jeshil, Likuiricies, Aloe Verës dhe ekstraktit të Epilobium Fleischeri.

60 gram

Krem-xhel i lehtë kundër akneve, me përthithje të shpejtë dhe një përzierje të fuqishme të Benzoil Peroksidit, Çajit Jeshil, Likuiricies, Aloe Verës dhe ekstraktit të Epilobium Fleischeri. Një kombinim përbërësish që luftojnë aknet, minimizojnë poret dhe qetësojnë lëkurën në sajë të antioksidantëve të cilët veprojnë në lëkurën tuaj për tu dukur dhe ndjerë më mirë. Ndihmon në kontrollin e akneve në lëkurën tuaj.

Përbërësit Aktivë:

  • Benzoyl Peroxide 5% Një përbërës efektiv antibakterial, kundër akneve, ndihmon në pastrimin e poreve dhe kontrollin e sekretimit të yndyrës, për një lëkurë më të pastër dhe të ekuilibruar.
  • Alp Sebum Prodhuar nga bima alpine Epilobium Fleischeri, është një përbërës inovativ me efikasitet të lartë si balancues i yndyrës në lëkurë. Ka veprim anti-inflamator dhe gjithashtu zvogëlon madhësinë dhe pamjen e poreve. Jo-komedogjen, ideal për produktet që trajtojnë yndyrën në zonën T dhe lëkurën mikse, zvogëlon madhësinë e poreve. Testet e efikasitetit in vivo dhe in vitro kanë konfirmuar këto veti. Këto studime të bazuara në keratinocitet njerëzore të kultivuara tregojnë aftësinë e Alp Sebum për të ulur në mënyrë të menjëhershme prodhimin e qelizave pro-inflamatore si dhe për të zvogëluar prodhimin e yndyrës duke përmirësuar kështu gjendjen e lëkurës.

Nuk përmban parabenë ose ngjyrues kimikë.Pastroni fytyrën dhe thajeni mirë. Aplikojeni në mënyrë të barabartë dhe të bollshme në zonën problematike, mbi akne.Shiko edhe