M.A.D  Salicylic Acid Cleanser 200 ML

M.A.D Salicylic Acid Cleanser 200 ML

Lekë 3,950.00
Title:  
Xhel pastrues i pasur me Acid Salicilik i krijuar për efikasitet maksimal në luftën kundër akneve.

200 ML

Hapi i parë për të kontrolluar aknet. Xhel pastrues i pasur me Acid Salicilik i krijuar për efikasitet maksimal në luftën kundër akneve. Një përzierje e fuqishme e Acidit Salicilik 2% i kombinuar me përbërës bimorë për të balancuar sekretimin e yndyrës në lëkura mikse dhe të yndyrshme. Një infuzion i pasur me kompleksin e çajit Trinity dhe përbërësit bimorë natyrorë të cilët kontrollojnë yndyrën dhe vazhdojnë të veprojnë për ta bërë lëkurën tuaj të balancuar dhe të pastër. Pastrues të butë bimorë të cilët largojnë papastërtitë duke i mbajtur poret të pastra dhe duke mbrojtur lëkurën tuaj.

Përfundimi është një lëkurë e pastër dhe e freskët, gati për të nisur ditën.

Përbërësit Aktivë:

  • Acid salicilik 2% Një Beta-Hidroksi Acid i cili rrjedh nga lëvorja e shelgut dhe ndihmon në rregullimin e teksturës së lëkurës, reduktimin e njollave dhe pikave të zeza.
  • Alp Sebum është një përbërës inovativ me efikasitet të lartë si balancues i yndyrës në lëkurë. Ka veprim anti-inflamator dhe gjithashtu zvogëlon madhësinë dhe pamjen e poreve. Jo-komedogjen, ideal për produktet që trajtojnë yndyrën në zonën T dhe lëkurën mikse, zvogëlon madhësinë e poreve. Testet e efikasitetit in vivo dhe in vitro kanë konfirmuar këto veti. Këto studime të bazuara në keratinocitet njerëzore të kultivuara tregojnë aftësinë e Alp Sebum për të ulur në mënyrë të menjëhershme prodhimin e qelizave pro-inflamatore si dhe për të zvogëluar prodhimin e yndyrës duke përmirësuar kështu gjendjen e lëkurës.

Nuk përmban parabenë apo ngjyrues kimikë. Lufton dhe parandalon aknet.Aplikojeni në fytyrë ose kudo ku ka imperfeksione. Shpëlajeni me ujë të vakët.Shiko edhe