Multicare Test Strips * 50

Lekë 2,500.00
Title:  
Fisha per matjen e glukozës (sheqerit në gjak).

50 Fisha

Multicare Fisha Diabeti përdoren sëbashku me një aparat matës që është i nevojshëm për monitorimin e nivelit 
të glukozës (sheqerit në gjak). 
Vlerat referencë 70 -110 mg/dL
Në fillim duhet të vendoset fisha tek aparati matës që do përdorni.
Tek fusha e gjelbër që ndodhet mbi fishë aplikoni një pikë gjak dhe prisni rezultatin në ekran.

Shiko edhe