Oxywatch Fingertip Pulse Oximeter

Lekë 4,800.00
Title:  
Aparat për matjen e oksigjenit dhe pulsit.

-

OxyWatch Pulse Oximeter është një oksimetër i thjeshtë dhe i besueshëm që mat nivelin e oksigjenit në gjak (SpO2) dhe rrahjet e zemrës (pulsin), shpejt dhe pa dhimbje.

OxyWatch Pulse Oximeter përcakton përqindjen e saturimit të oksigjenit në proteinat e hemoglobinës në gjak dhe siguron një tregues se sa oksigjen arrin tek organet vitale në trup.

  1. Vendosni bateritë.
  2. Vendosni oksimetrin në gishtin tregues ose të mesit të dorës të majtë dhe mos e lëvizni.
  3. Shtypni butonin ON për ta ndezur aparatin dhe rekomandohet që të mos lëvizni derisa të dalë rezultati.
  4. Vlerat tuaja të matjes do të shfaqen në ekran pas disa sekondash.

Shiko edhe