Pharmadoct Cerotti Per Bambini Ocean Fun * 10

Pharmadoct Cerotti Per Bambini Ocean Fun * 10

Lekë 180.00
Title:  
Leukoplast me dizajn me figura vizatimore, për fëmijë.

10 copë

Pharmadoct Cerotti Per Bambini Ocean Fun janë leukoplast me dizajn vizatimor, për fëmijë.

Udhëzime për përdorim:

  • Pastrojeni thajeni plagën dhe që ka rrethon. 
  • Vendoseni mbi plagë.

Shiko edhe