Pic Aqua Ear Plugs Adult * 2

Pic Aqua Ear Plugs Adult * 2

Lekë 560.00
Title:  
Tapa silikoni për veshët, për të rritur.

Kuti me 2 Tapa

Tapat e veshëve Aqua Ear Plugs janë krijuar posaçërisht për mbrojtjen e veshëve nga uji në pishinë, det ose kur luani sporte ujore.

Ato bllokojnë ujin, por gjithashtu mund t'i përdorni për t'u mbrojtur nga zhurmat përreth.

Tapat janë të pajisura me një amplikator, i cili ndihmon në vendosjen dhe heqjen nga veshi me lehtësi.

Mund të ripërdoren disa herë.

Shiko edhe