PIC Aquabloc Post-Op Plaster * 5

Lekë 300.00
Përmasat:  
Mbrojtje maksimale ndaj ujit dhe baktereve, duke përfshirë edhe pas një ndërhyrjeje.

5 copë

PIC Aquabloc Post-Op Plaster janë garza të holla, transparente të papërshkueshme nga uji që përmbajnë Klorheksidinë antibakteriale për plagët kirurgjikale. Pishina, deti ose dushi nuk janë më problem.

  • Çfarë bëjnë atopër ju?
Pas një operacioni ose qepjeje, ose kur trajtoni plagë të mëdha, një garzë që kombinon prakticitetin, higjenën dhe rezistencën ndaj ujit është jashtëzakonisht e dobishme. Aquabloc mbron plagën tuaj nga rreziqet e infeksionit, falë spektrit të gjerë të aktivitetit antibakterial të Klorheksidinës dhe krijon një pengesë afatgjatë kundër ujit.
  • Çfarë i bën ato unike?
Është aq rezistent ndaj ujit dhe lejon frymëmarrjen e lëkurës, kështu që mund ta mbani për disa ditë. Meqenëse është transparente, njerëzit e tjerë vështirë se do ta vënë re atë. Është gjithashtu lehtësisht e adaptueshme në të gjitha pjesët e trupit tuaj, madje edhe në ato më të vështirat për t'u arritur.

-

Shiko edhe