PIC AquaBloc Ultra Thin Plaster Large * 10

PIC AquaBloc Ultra Thin Plaster Large * 10

Lekë 250.00
Title:  
Leukoplast kundër ujit.

10 copë

PIC AquaBloc Ultra Thin Plaster Large është një leukoplast i hollë, transparent, i papërshkueshëm nga uji me përmbajtje antibakteriale Klorheksidine.

  • Mbron plagën nga rreziku i infeksionit, falë mbrojtjes me spektër të gjerë të ofruar nga klorheksidina dhe ju siguron një pengesë mbrojtëse, afatgjatë kundër ujit dhe baktereve.
  • Është aq i hollë dhe transparent sa mund ta mbani për ditë të tëra. Mbështjellësi i tij e mban rrjedhjen e gjakut larg nga sipërfaqja.

-

Shiko edhe