PIC Aquabloc Ultra Thin Plaster Mix * 20

PIC Aquabloc Ultra Thin Plaster Mix * 20

Lekë 290.00
Title:  
Leukoplast kundra ujit, i formave dhe përmasave të ndryshme.

20 copë

PIC Aquabloc Ultra Thin Plaster Mix janë leukoplastë të hollë, transparentë, të papërshkueshëm nga uji me një përmbajtje antibakteriale Klorheksidine.

  • Mbron plagën nga rreziku i infeksionit, falë mbrojtjes me spektër të gjerë të ofruar nga klorheksidina dhe ju siguron një pengesë mbrojtëse, afatgjatë kundër ujit dhe baktereve.
  • Është aq i hollë dhe transparent sa mund ta mbani për ditë të tëra. Mbështjellësi i tij e mban rrjedhjen e gjakut larg nga sipërfaqja.
  • Përmasa dhe forma të ndryshme.

-

Shiko edhe