PIC Bende A Rete Elastica

Lekë 260.00
Pjesët e Trupit:  
Fasho elastike, të cilat përdoren për të mbajtur mjekimet në vend, në secilën pjesë të trupit.

-

PIC Bende A Rete Elastica janë fasho elastike, që përdoren për të mbajtur mjekimet të palëvizura.

  • Çfarë bëjnë ata për ju?
Mbajnë mjekimet të fiksuara fort në çdo pjesë të trupit tuaj. Mbajnë mjekimin të palëvizur në çdo pjesë të trupit tuaj, pavarësisht sa e madhe apo e vështirë është zona për t'u mbuluar.
  • Çfarë i bën ato unike?
Një thurje e hapur rrjete i bën ato të adaptueshme në çdo pjesë të trupit. Madhësitë janë krijuar posaçërisht për të qenë të përshtatshme për çdo zonë.
  • Në çfarë formatesh mund t'i gjeni?
Të gjitha fashot e rrjetës janë 3 metra të gjata dhe vijnë në madhësi të ndryshme për pjesë të ndryshme të trupit tuaj:
  1. Gishtat;
  2. Këmbët dhe krahët;
  3. Këmbët dhe gjunjët;
  4. Kokë dhe kofshë;
  5. Kyçi dhe Kavilja.

-

Shiko edhe