Pic Cardio Maxi

Lekë 7,500.00
Title:  
Aparat tensioni elektronik për matje frekuente.

-

Cardio Maxi është një aparat tensioni elektronik ideal për matje frekuente .
  • Monitori është shumë i lehtë për t’u lexuar, tregon gjithashtu datën dhe orën e matjes
  • Përmasa të mëdha të monitorit: LCD 61x93 mm
  • I shpejtë dhe praktik për t'u përdorur
  • Detekton rrahjet e ç'rregullta të zemrës
  • Memorizim i matjeve për 2 përdorues (2 përdorues x 100 matje)
  • Llogarit automatikisht mesataren e 3 matjeve të fundit
  • Manshetë me madhësi M/L (22-42 cm)
  • Ka në paketim një çante për ruajtjen e aparatit
Aparati është shumë i thjeshtë në përdorim.

Vendoset mansheta rreth krahut dhe shtypet butoni. 

Pas pak sekondash, do të lexoni rezultatin e shfaqur në ekran.

Numri sipër tregon presionin sistolik (nivelin më të lartë), ndërsa numri poshtë tregon presioni diastolik (nivelin më të ulët).

Aparati përveç matjes së presioni të gjakut gjithashtu mat edhe rrahjet e zemrës dhe pulsin.Shiko edhe