Pic CardioFree

Lekë 5,100.00
Title:  
Aparat tensioni elektronik për matje tek zona e kyçit.

-

Pic CardioFree është një aparat tensioni elektronik për matje tek zona e kyçit.

  • Monitori është shumë i lehtë për t’u lexuar, tregon gjithashtu datën dhe orën e matjes
  • Detekton rrahjet e ç'rregullta të zemrës
  • Memorizim i matjeve për 3 përdorues (memorje 3 përdorues x 30 matje)
  • Realizon mesataren e 3 matjeve të fundit
  • Mund të kalibrohet. Në paketim është një çantë, e cila shërben për ruajtjen e aparatit
  • Forma e veçantë e ekranit është krijuar për të lehtësuar pozicionimin e duhur gjatë matjes. Ekrani lexohet vetëm nëse kyçi i dorës është në lartësinë e duhur.

Gjatë matjes së tensionit, mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi brryl dhe qëndrohet në pozicion ulur.

Pas pak sekondash, lexoni rezultatin e shfaqur në ekran.

Numri sipër tregon presionin sistolik (nivelin më të lartë), ndërsa numri poshtë tregon presioni diastolik (nivelin më të ulët).

Aparati përveç matjes së presioni të gjakut gjithashtu mat edhe rrahjet e zemrës dhe pulsin.


Shiko edhe