PIC CLassic Fix Plaster

Lekë 170.00
Përmasat:  
Ngjyra:  
Leukoplast ngjitës, afatgjatë për lëkurë normale.

-

PIC CLassic Fix Plaster është një rrotull shiriti pëlhure, që rekomandohet për lëkurë normale, i disponueshëm si në ngjyrë të bardhë ashtu edhe në ngjyrë neutrale (mishi).

  • Siguron që garzat apo mjekimet të arrijnë ngjitje afatgjatë, duke dhënë lëkurës frymëmarrje dhe forcë.
  • Nivelet e tij të konsiderueshme të ngjitjes, të cilat rriten në mënyrë progresive me kalimin e kohës, duke siguruar performancë afatgjatë.

-

Shiko edhe